Diosig: Doi bărbați bănuiți că ar fi tâlhărit o tânără și ar fi agresat un tânăr au fost arestați Reviewed by CD on . Luni, 12 februarie a.c., polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat, cercetat și reți Luni, 12 februarie a.c., polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat, cercetat și reți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Diosig: Doi bărbați bănuiți că ar fi tâlhărit o tânără și ar fi agresat un tânăr au fost arestați

Diosig: Doi bărbați bănuiți că ar fi tâlhărit o tânără și ar fi agresat un tânăr au fost arestați

Diosig: Doi bărbați bănuiți că ar fi tâlhărit o tânără și ar fi agresat un tânăr au fost arestați

Luni, 12 februarie a.c., polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat, cercetat și reținut doi bărbați de 28 și 25 de ani, ambii din localitatea bihoreană Diosig, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe ce doi că, la 7 februarie a.c., în jurul orei 22.30, pe o stradă din localitatea Diosig, județul Bihor, având fețele acoperite cu un fular, ar fi deposedat-o prin ameninţare, pe o tânără localnică de 18 ani, de un telefon mobil şi o geantă în care avea 35 lei şi actele de identitate.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia îi bănuiesc pe aceștia că, pentru a-şi asigura scăparea, ar fi agresat fizic un tânăr localnic de 22 de ani, cunoscut al victimei, care a intervenit în favoarea ei, încercând să recupereze geanta sustrasă, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat pentru vindecare între 20 și 25 de zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, cei doi ar fi abandonat geanta și telefonul mobil pe stradă, în apropierea locului comiterii faptei, însușindu-și cei 35 lei.

Tot luni, 12 februarie a.c., polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia i-au reținut pe cei doi bărbați din Diosig pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, 13 februarie a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorii adresându-se judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au emis pe numele fiecăruia câte un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

*

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus