Depistat la volan cu permis de conducere fals în Vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, deoarece nu deținea documente Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, deoarece nu deținea documente Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depistat la volan cu permis de conducere fals în Vama Borș

Depistat la volan cu permis de conducere fals în Vama Borș

Depistat la volan cu permis de conducere fals în Vama Borș

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, deoarece nu deținea documente legale.

În data de 28.11.2016, ora 12.00, la Punctul de Trecere a Borș, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul român Marius M., în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Franța.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere românesc. Polițiști de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care au fost efectuate cercetări suplimentare. În urma verificărilor s-a constatat că permisul de conducere prezentat de cetățeanul român este fals.

Totodată, s-a mai stabilit faptul că cetățeanul român nu a deținut niciodată un permis de conducere, acesta declarând că a cumpărat documentul prezentat la control în Belgia, în schimbul sumei de 300 euro, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și uz de fals.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus