Depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor Reviewed by CD on . Luni, 19 iunie a.c., în jurul orei 18.35, în localitatea bihoreană Paleu, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 4 Luni, 19 iunie a.c., în jurul orei 18.35, în localitatea bihoreană Paleu, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 4 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor

Depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor

Depistat de polițiștii bihoreni în trafic, în timp ce conducea sub influența alcoolului și a drogurilor

Luni, 19 iunie a.c., în jurul orei 18.35, în localitatea bihoreană Paleu, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul de 40 de ani ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus