Condamnați la închisoare pentru furt calificat sau infracțiuni rutiere, încarcerați de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Marți, 10 mai a.c., pe strada Digului din municipiul Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat și reținut u Marți, 10 mai a.c., pe strada Digului din municipiul Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat și reținut u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnați la închisoare pentru furt calificat sau infracțiuni rutiere, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Condamnați la închisoare pentru furt calificat sau infracțiuni rutiere, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Condamnați la închisoare pentru furt calificat sau infracțiuni rutiere, încarcerați de poliţiştii bihoreni

Marți, 10 mai a.c., pe strada Digului din municipiul Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat și reținut un bărbat de 39 de ani , din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Tot marți, 10 mai a.c., la ora 15.30, pe strada Trandafirilor din localitatea bihoreană Biharia, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au depistat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus