Compania de Apă Oradea introduce plata online a facturilor Reviewed by CD on . Începând de azi, 22 martie 2017 Compania de Apă Oradea pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu: facturile pot fi plătite și online, printr-o pagină web ș Începând de azi, 22 martie 2017 Compania de Apă Oradea pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu: facturile pot fi plătite și online, printr-o pagină web ș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Compania de Apă Oradea introduce plata online a facturilor

Compania de Apă Oradea introduce plata online a facturilor

Compania de Apă Oradea introduce plata online a facturilor

Începând de azi, 22 martie 2017 Compania de Apă Oradea pune la dispoziția cetățenilor un nou serviciu: facturile pot fi plătite și online, printr-o pagină web și o aplicație pentru telefoane mobile.

Detalii legate de acest subiect au fost prezentate de către Ovidiu Mureșan, director comercial al CAO. Acesta a arătat că clienții companiei care au cel puțin un contract valabil cu compania pot obţine, prin intermediul acestui site (http://plataonline.apaoradea.ro), informații despre relația contractuală, facturi în sold, istoric plăți, respectiv istoricul de consum.

Ovidiu Mureşan a mai arătat că prin intermediul aplicației telefonice se pot vizualiza și plăti facturile, se poate transmite indexul autocitit şi pot fi trimise mesaje de la și către companie.

Pentru a utiliza aceste servicii este nevoie ca cetățenii să se înregistreze pe baza unei adrese de e-mail validă, a codului electronic, a unei parole și a unui cod de securitate.

Programul permite descărcarea facturilor în format pdf, selectarea facturilor ce urmează a fi plătite, selectarea directă a tuturor facturilor neplătite, introducerea plăților parțiale respectiv plata facturilor selectate.

Această modalitate de plată, a explicat Ovidiu Mureșan, a fost introdusă pentru a facilita plata facturilor de către clienți într-un mod cât mai confortabil, alături de cele existente: plata la ghișeele CAO, la oficiile de poștă etc. În plus față de alte companii care utilizează formatul electronic, site-ul web al Companiei de Apă permite și transmiterea de mesaje la Compania de Apă și transmiterea indexului contorului.

Facturile pot fi achitate online de orice client al Companiei de Apă care este consumator individual.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus