Cinci tineri bănuiți de repetate furturi, cercetați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 8 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea - posturile de poliție Nojorid și Sântandrei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județe Luni, 8 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea - posturile de poliție Nojorid și Sântandrei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cinci tineri bănuiți de repetate furturi, cercetați de polițiștii bihoreni

Cinci tineri bănuiți de repetate furturi, cercetați de polițiștii bihoreni

Cinci tineri bănuiți de repetate furturi, cercetați de polițiștii bihoreni

Luni, 8 aprilie a.c., polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – posturile de poliție Nojorid și Sântandrei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, toți din localitatea Sântandrei, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 2 spre 3 aprilie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un imobil în construcție din localitatea bihoreană Chișirid și ar fi sustras o drujbă și o motocoasă, în valoare totală de 2.500 de lei, bunuri recuperate de polițiști de la cei în cauză.

De asemenea, aceștia sunt bănuiți că, la 5 aprilie a.c., ar fi sustras 15 litri de motorină dintr-un buldoexcavator de pe raza localității Sântandrei. Prejudiciul în acest caz, estimat la 90 de lei, a fost recuperat de polițiști.

Aceiași tineri sunt bănuiți de polițiști că, la 6 aprilie a.c., ar fi sustras dintr-o baracă situată pe un teren viran din localitatea Sântandrei diverse scule folosite în construcții, un hidrofor și un calorifer pe ulei. Și în acest caz, prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat de polițiști.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor cinci persoane.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus