Cetățean rus, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi, depistat în Oradea, în timp ce conducea fără permis. Reviewed by CD on . Sâmbătă, 3 iunie a.c., la ora 15.06, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, poliţiştii Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea a Sâmbătă, 3 iunie a.c., la ora 15.06, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, poliţiştii Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățean rus, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi, depistat în Oradea, în timp ce conducea fără permis.

Cetățean rus, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi, depistat în Oradea, în timp ce conducea fără permis.

Cetățean rus, urmărit internaţional pentru trafic de migranţi, depistat în Oradea, în timp ce conducea fără permis.

Sâmbătă, 3 iunie a.c., la ora 15.06, pe strada Calea Aradului din municipiul Oradea, poliţiştii Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au identificat în trafic un bărbat de 50 de ani, din Federaţia Rusă, cu rezidenţă în localitatea Calafat, județ Dolj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri, s-a constatat că acesta era urmărit internaţional. Magistraţii Judecătoriei Galaţi au emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi.

Cel în cauză a fost preluat de poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere, cauză în care cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri orădeni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus