Cetățean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere necorespunzător, la PTF Săcuieni Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, un bărbat din România, care conducea un autoturism în baza unui permi Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, un bărbat din România, care conducea un autoturism în baza unui permi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere necorespunzător, la PTF Săcuieni

Cetățean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere necorespunzător, la PTF Săcuieni

Cetățean român depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere necorespunzător, la PTF Săcuieni

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, un bărbat din România, care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals.

În data de 19.10.2017, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, județul Bihor, s-a prezentat pentru a ieși din țară, cetățeanul român Marius L., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților din Marea Britanie.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Polițiștii de frontieră au efectuat cercetări, în urma cărora s-a constatat că bărbatul nu deține și nici nu a deținut vreodată permis de conducere.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obținut permisul de conducere în Marea Britanie, plătind suma de 810 lire.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru Marius L., urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus