Când pot învăța copiii limba engleză? Specialist: Cu cât mai devreme, cu atât mai bine! Reviewed by CD on . Pentru a stăpâni limba engleză la nivel de utilizare curentă și fluentă, învățarea acesteia trebuie să înceapă de la cele mai fragede vârste, sunt de părere spe Pentru a stăpâni limba engleză la nivel de utilizare curentă și fluentă, învățarea acesteia trebuie să înceapă de la cele mai fragede vârste, sunt de părere spe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Când pot învăța copiii limba engleză? Specialist: Cu cât mai devreme, cu atât mai bine!

Când pot învăța copiii limba engleză? Specialist: Cu cât mai devreme, cu atât mai bine!

Când pot învăța copiii limba engleză? Specialist: Cu cât mai devreme, cu atât mai bine!

Pentru a stăpâni limba engleză la nivel de utilizare curentă și fluentă, învățarea acesteia trebuie să înceapă de la cele mai fragede vârste, sunt de părere specialiștii în educație. În opinia acestora, metoda cea mai eficientă de a ne învăța copiii o limbă străină este strâns legată de principiile de bază pentru învățarea limbii materne: prin încurajare continuă, repetare și asociere cu acțiunile și obiectele din jurul nostru.
Totodată, specialiștii consideră că învățarea unei limbi străine, în special engleza, este un “strict necesar” de culturăgeneralăpentruoricine, darmai ales pentrucopii, încontextulîn care, față de deceniileanterioare, granițelesuntdeschise, iaroameni din țăridiferiteinteracționează din ceîncemaimultîntreeisauchiardezvoltăproiectecomune.

Specialist în educație: “Copiiitrebuie să învețe engleza pentru a se adapta societății viitoare”
“Limba engleză este folosită foarte mult în jurul nostru și a devenit deja a doua limbă de circulație în România. Suntem țară membră U.E. și călătorim mai mult, interacționăm mai mult cu străinătatea. Specialiștii străini vin la noi, noi mergem în țările lor. Atât aici, cât și acolo, comunicăm în limba comună, limba engleză”, afirmă ȘtefaniaFilip, coordonatorul Helen Doron English pentruzona de Sud-Est a României.
Datorită faptului că românii călătoresc din ce în ce mai mult în străinătate în scop turistic, de afaceri sau pentru muncă, specialistul consideră că, atât noi, cât și copiii noștri ne dorim să putem comunica în mod optim, în aceste condiții. Dincolo de acestea, engleza este prezentă în viața noastră de zi cu zi, în muzică, denumiri, filme, glumele adolescenților și, statistic, cea mai utilizată limbă în mediul de afaceri.“Vremsau nu vrem, așa arată viitorul, iar datoria noastră este să ne adaptăm copiii la noile condiții,considerăspecialistulîneducațieȘtefaniaFilip.

Specialist în educație: Cu cât mai devreme învață limba engleză, cu atât mai bine
Înprocesul de învățare a unei limbi străine, întelegerea sensului unui cuvânt precede abilitatea de reproducere a acestuia. Exact așa cum bebelușii înteleg sensul vorbirii în limba maternă, deși încă nu verbalizează, în același mod se va întâmpla și cu limba engleză învățată de timpuriu, consideră specialistul Ștefania Filip. “Cu cât mai devreme, cu atât mai bine! Credem că vârsta optimă pentru învățarea limbii engleze trebuie să coincidă cu vârsta rostirii primelor cuvinte în limba maternă. Acestea sunt și principiile de bază ale metodei de învățare a limbii engleze pe care a implementat-o în țara noastrădoamnaHelen Doron, unul dintre cei mai reputați profesori de învățare a limbii engleze pentru copii, din lume,”, declarăȘtefaniaFilip, coordonatorul Helen Doron English pentruzona de Sud-Est a României.

Ce oportunități i se vor deschide copilului în viitor, atât din punct de vedere personal, cât mai ales profesional, dacă va ști și limba engleză?
“Dacă suntem de acord că depresia este boala secolului, atunci vom fi de acord cât este de important să creștem copii puternici și independenți din punct de vedere emoțional. Acest lucru se întâmplă nemijlocit prin expunerea copiilor la învățarea limbii engleze prin metoda de lucru Helen Doron English”, afirmă Ștefania Filip.
Din punct de vedere profesional, crede specialistul, a începe de mic să studieze o limbă strainăeste deja un avantaj față de ceilalți copii pentru mai târziu, pe piața muncii. Un copil care stăpânește limba engleză la nivel operațional, cu fluența unui vorbitor nativ va fi un adult cu multiple oportunități de angajare și de succes în carieră, conchide specialistul de la Centrul Internațional Helen Doron.
Helen Doron Englisheste o instituțieinternațională cu un succes de 30 de aniînpredarealimbiienglezepentrucopii de la 0 la 18 ani.Peste 2 milioane de copii din intreagalumevorbescastăzienglezadatorită Helen Doron English.

Persoană de contact
ȘtefaniaFilip
Coordonator Helen Doron English
Telefon: 0722.204.395; E-mail:
se_romania@helendoron.com
Transmite,
Dr. TănaseTasenţe
Director General

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus