Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența substanțelor cu efect psihoactiv Reviewed by CD on . Duminică, 6 martie a.c., pe strada Horia din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, în timp ce conduce Duminică, 6 martie a.c., pe strada Horia din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, în timp ce conduce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența substanțelor cu efect psihoactiv

Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența substanțelor cu efect psihoactiv

Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența substanțelor cu efect psihoactiv

Duminică, 6 martie a.c., pe strada Horia din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

De asemenea, sâmbătă, 5 martie a.c., la ora 11.35, pe drumul comunal 237, în localitatea bihoreană Hinchiriș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din localitatea Ștei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând, de asemenea, suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

Totodată, vineri, 4 martie a.c., la ora 22.52, pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un alt tânăr de 18 ani, din Beiuș, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

Celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus