Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 22 mai a.c., la ora 02.27, pe D.N. 19/B, în localitatea bihoreană Olosig, a fost depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Sâniob, județul Duminică, 22 mai a.c., la ora 02.27, pe D.N. 19/B, în localitatea bihoreană Olosig, a fost depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Sâniob, județul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Duminică, 22 mai a.c., la ora 02.27, pe D.N. 19/B, în localitatea bihoreană Olosig, a fost depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, din comuna Sâniob, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 22 mai a.c., la ora 07.48, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din localitea Paleu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 21 mai a.c., la ora 11.02, pe drumul județean 191/A, în localitatea bihoreană Popești, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus