Bihoreancă bănuită că ar fi angajat ilegal 13 persoane Reviewed by CD on . Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unei femei bănuită că ar fi angajat ilegal 1 Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unei femei bănuită că ar fi angajat ilegal 1 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreancă bănuită că ar fi angajat ilegal 13 persoane

Bihoreancă bănuită că ar fi angajat ilegal 13 persoane

Bihoreancă bănuită că ar fi angajat ilegal 13 persoane

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au finalizat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unei femei bănuită că ar fi angajat ilegal 13 persoane, printre care şi un minor.

Luni, 10 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările faţă de o femeie de 49 de ani, din comuna Tinca, judeţul Bihor, bănuită de săvârşirea în concurs a infracţiunilor de primirea la muncă a mai mult de 5 persoane, indiferent de cetățenia acestora, fără încheierea unui contract individual de muncă și încadrarea în muncă a unui minor cu nerespectarea condițiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activități cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al minorilor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice o bănuiesc pe acesta că, în perioada 29 – 30 august 2016, ca persoană fizică, ar fi primit la muncă 13 persoane, fără a le încheia acestora contracte individuale de muncă anterior datei de începere a activității. Totodată, aceasta este bănuită că nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la regimul de muncă al minorilor cu privire la unul dintre muncitori, care era minor.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, cu propunere de trimitere în judecată a celei în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus