Bărbat salvat de pompieri pe raza localității Burzuc Reviewed by CD on . În seara zilei de luni, 29 iulie a.c., în jurul orei 18.22, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” cu privi În seara zilei de luni, 29 iulie a.c., în jurul orei 18.22, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” cu privi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat salvat de pompieri pe raza localității Burzuc

Bărbat salvat de pompieri pe raza localității Burzuc

Bărbat salvat de pompieri pe raza localității Burzuc

În seara zilei de luni, 29 iulie a.c., în jurul orei 18.22, un apelant al numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” cu privire la faptul că viața unei persoane ar putea fi în pericol, bărbatul în cauză fiind văzut de un localnic, inert, într-un tufiș de mărăcini de pe o pășune din localitatea Burzuc, comuna Sârbi.

Pentru salvarea victimei, au fost alertate două echipaje din cadrul Gărzii de Pompieri Sălard, din care unul de paramedici.

Ajunși la fața locului, pompierii militari au acționat cu echipamentele și accesoriile din dotare pentru crearea unui culoar de acces la victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care se afla în stare de semiconștiență, în imposibilitatea de a comunica.

Pompierii militari paramedici au acordat bărbatului, care prezenta hipotermie și suspiciune de accident vascular cerebral, primul ajutor calificat, transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus