Bărbat decedat în urma unui incendiu produs în localitatea bihoreană Iteu Nou Reviewed by CD on . Duminică, 13 martie a.c., un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a decedat în urma unui incendiu, produs, cel mai probabil, din cauza faptului că acesta a Duminică, 13 martie a.c., un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a decedat în urma unui incendiu, produs, cel mai probabil, din cauza faptului că acesta a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat decedat în urma unui incendiu produs în localitatea bihoreană Iteu Nou

Bărbat decedat în urma unui incendiu produs în localitatea bihoreană Iteu Nou

Bărbat decedat în urma unui incendiu produs în localitatea bihoreană Iteu Nou

Duminică, 13 martie a.c., un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a decedat în urma unui incendiu, produs, cel mai probabil, din cauza faptului că acesta a adormit cu ţigara aprinsă în mână.

În jurul orei 15.35, echipajele Detaşamentului de Pompieri Marghita au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Iteu Nou, comuna Abram.

În momentul sosirii echipajelor la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, incendiul se manifesta violent într-una din cele două încăperi ale casei. Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul rapid (în aproximativ 10 minute), însă, din nefericire, în interiorul camerei incendiate au găsit corpul carbonizat al proprietarului.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de fumat.

Pagubele înregistrate au constat în bunuri aflate în camera cuprinsă de flăcări, o uşă şi o fereastră.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus