BAIA MARE reprezintă ROMÂNIA! Votați Baia Mare în competiția internațională People Choice Award! Reviewed by CD on . Municipiul Baia Mare este singurul participant din România la concursul internațional People Choice Award 2015, pentru cel mai bun proiect de iluminat urban. Ia Municipiul Baia Mare este singurul participant din România la concursul internațional People Choice Award 2015, pentru cel mai bun proiect de iluminat urban. Ia Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BAIA MARE reprezintă ROMÂNIA! Votați Baia Mare în competiția internațională People Choice Award!

BAIA MARE reprezintă ROMÂNIA! Votați Baia Mare în competiția internațională People Choice Award!

BAIA MARE reprezintă ROMÂNIA! Votați Baia Mare în competiția internațională People Choice Award!

BAIA MARE - TURNUL STEFAN SEARA - 1Municipiul Baia Mare este singurul participant din România la concursul internațional People Choice Award 2015, pentru cel mai bun proiect de iluminat urban. Iată, așadar, de ce Baia Mare are nevoie și merită votul oricărui român, oriunde s-ar afla – în România sau în lumea largă, cu atât mai mult cu cât se mai poate vota până pe 4 septembrie a.c. Și sigur nu e lipsit de importanță faptul că, încă de la începutul concursului/votării, Baia Mare s-a instalat pe locul doi, loc pe care îl ocupă și în acest moment, însă cu mari șanse de a trece pe primul loc. De aceea avem nevoie de fiecare vot. Pentru asta, puteți căuta pe www.peoplechoiceaward.eu și, respectiv, să accesați ”People Choice award 2015 vote for your favorite urban lighting project in the city.people.light award contest”; apoi veți vedea imaginea cu Turnul Ștefan din Baia Mare și nu vă mai rămâne decât să intrați acolo și să votați. Pentru Baia Mare și pentru România!
Peter-Vasile CZOMPA

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus