ASCO Oradea a organizat o nouă întâlnire în cadrul Programului ”Școala Părinților” Reviewed by CD on . La sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a avut loc întâlnirea lunară din cadrul Programului "Şcoala părinţilor", program dezvoltat de către Administr La sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a avut loc întâlnirea lunară din cadrul Programului "Şcoala părinţilor", program dezvoltat de către Administr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»ASCO Oradea a organizat o nouă întâlnire în cadrul Programului ”Școala Părinților”

ASCO Oradea a organizat o nouă întâlnire în cadrul Programului ”Școala Părinților”

ASCO Oradea a organizat o nouă întâlnire în cadrul Programului ”Școala Părinților”

La sediul Administraţiei Sociale Comunitare Oradea a avut loc întâlnirea lunară din cadrul Programului „Şcoala părinţilor”, program dezvoltat de către Administraţia Socială Comunitară Oradea. Aceasta a fost susţinută de către dr. Claudia Celita Vandici – medic primar în medicină de familie, angajată în cadrul Compartimentului Cabinete Medicale Şcolare – ASCO.

Programul se adresează în special părinţilor care au copii cu vârste între 10 luni şi 4 ani şi care frecventează creşa, dar şi părinţilor care vor să înteleagă mai bine nevoile copiilor mici şi rolul fundamental al comunicării dintre copii şi părinţi.

Tematica abordată în cadrul întâlnirii a fost „Îmbolnăvirile specifice sezonului rece”, întâlnire în cadrul căreia părinţii au fost informaţi despre virozele respiratorii şi digestive ale copiilor de vârstă antepreşcolară, afecţiuni întâlnite des în mediul colectivităţii, au aflat manifestările simptomatice ale acestor afecţiuni şi modalitatea de abordare a acestora, încă de la primele semne.

Un alt aspect discutat a fost prevenţia, importanţa igienii mâinilor, principala cale de transmitere a viruşilor/microbilor care duc la îmbolnăviri, precum şi hidratarea corectă, respectiv consumul de fructe şi legume.

.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus