Artiști de pe trei continente la a doua ediție Sounds of Oradea Festival Reviewed by CD on . Sounds of Oradea Festival revine în acest an cu o serie de artiști internaționali de prim rang, care vor performa în trei locații iconice din Oradea, în interva Sounds of Oradea Festival revine în acest an cu o serie de artiști internaționali de prim rang, care vor performa în trei locații iconice din Oradea, în interva Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Artiști de pe trei continente la a doua ediție Sounds of Oradea Festival

Artiști de pe trei continente la a doua ediție Sounds of Oradea Festival

Artiști de pe trei continente la a doua ediție Sounds of Oradea Festival

Sounds of Oradea Festival revine în acest an cu o serie de artiști internaționali de prim rang, care vor performa în trei locații iconice din Oradea, în intervalul 16 – 18 iunie.

Biletele pentru spectacole s-au pus în vânzare online pe platforma iabilet și la casieria Filarmonicii de Stat Oradea, iar primele abonamente au fost deja achiziționate.

Sounds of Oradea Festival (SO Festival) este conceput și organizat de către Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune și Primăria Municipiului Oradea. Directorul artistic al acestui festival este dirijorul catalan David Giménez Carreras, nepotul și dirijorul celebrului tenor José Carreras.

Sounds of Oradea Festival a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Oradea, iar ediția din acest an se anunță a fi și mai spectaculoasă. Cu o varietate de artiști internaționali, festivalul va fi gazda unor concerte pline de energie și de bună dispoziție.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus