Antonia Nica este noul viceprimar al municipiului Oradea Reviewed by CD on . Antonia Nica a fost învestită astăzi, prin votul consilierilor locali, în funcția de viceprimar al municipiului Oradea. Postul a rămas vacant după ce Arina Moș, Antonia Nica a fost învestită astăzi, prin votul consilierilor locali, în funcția de viceprimar al municipiului Oradea. Postul a rămas vacant după ce Arina Moș, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Antonia Nica este noul viceprimar al municipiului Oradea

Antonia Nica este noul viceprimar al municipiului Oradea

Antonia Nica este noul viceprimar al municipiului Oradea

Antonia Nica a fost învestită astăzi, prin votul consilierilor locali, în funcția de viceprimar al municipiului Oradea. Postul a rămas vacant după ce Arina Moș, cea care l-a ocupat timp de doi ani, și-a dat demisia, fiind mandatată să-l înlocuiască pe dr. Gheorghe Carp în Senatul României.

„Cred că ușor vă puteți da seama că mă simt mult onorată și apreciată, atât prin propunerea înaintată către mine de către domnul primar Florin Birta, cât și prin votul de încredere și susținere acordat de către dumneavoastră, astăzi. Mă definesc ca un om de acțiune, un bun coleg de echipă și un asumat lider de acțiune. Așadar, îmi place să vorbesc mai puțin și să acționez mai mult și mai eficient. Îmi doresc ca și prin activitatea mea în această nouă poziție, respectiv misiune, orădenilor să le meargă mai bine și României să îi fie mai bine. Așa să ne ajute Dumnezeu. Mulțumesc!”, a menționat Antonia Nica, în fața Consiliului Local al municipiului Oradea.

Antonia Nica a fost consilier local, din octombrie 2020 și până în prezent, iar din februarie 2017 a ocupat funcția de director al Liceului Greco-Catolic „Iuliu Maniu” din Oradea. Înainte de a prelua conducerea unității de învățământ a fost cadru didactic în cadrul aceleiași școli. Nica a fost doctorand al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, fiind absolventă a Facultății de Muzică din cadrul Universității Oradea (licență Pedagogie Muzicală, modul pian) și a Facultății de Teologie Greco-Catolică din cadrul Universității Babeș-Bolyai (licență Teologie-Filosofie), având și două mastere – Masteratul Management Educațional și Masteratul Fundamente ale identității europene.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus