Andreea Paul spune că premierul Ponta a fugit în vacanță cu visul de guvernare al PSD! Reviewed by CD on . Premierul Victor Ponta a anunţat că din 1 august intenţionează să îşi doneze diferenţa de salariu primită prin faimoasa ordonanţă privind majorarea salariilor d Premierul Victor Ponta a anunţat că din 1 august intenţionează să îşi doneze diferenţa de salariu primită prin faimoasa ordonanţă privind majorarea salariilor d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Andreea Paul spune că premierul Ponta a fugit în vacanță cu visul de guvernare al PSD!

Andreea Paul spune că premierul Ponta a fugit în vacanță cu visul de guvernare al PSD!

Andreea Paul spune că premierul Ponta a fugit în vacanță cu visul de guvernare al PSD!

Premierul Victor Ponta a anunţat că din 1 august intenţionează să îşi doneze diferenţa de salariu primită prin faimoasa ordonanţă privind majorarea salariilor demnitarilor către echipa de baschet al clubului Steaua, care anul acesta joacă din nou, după mulţi ani, într-o competiţie europeană.

În replică, PNL prin vocea deputatei de Ţara Oaşului, Satu Mare Andreea Paul critică gestul premierului Victor Ponta şi spune că acesta nu va face acest lucru. „Nu cred că o va face, nu cred că se va ține de cuvând și nu cred că va mai apuca să facă acest lucru. A fost atât de mincinos în problema creșterii salariilor a unui număr limitat de demnitari, anunțând că nu susține, dar de fapt a inserat-o în rectificarea bugetară, a aplicat-o, deci una spune alta face încât nu cred, este de un populism răvășitor. Folosește codul fiscal în care a preluat propunerile PNL de relaxare fiscală ca instrument pentru a-și acoperi problemele grave pe care le are acum în justiție, fiind inculpat într-un dosar ce ține de evaziune fiscală , fals în acte (…) a crescut salariile unui număr redus de demnitari, fără să țină cont de salariile execrabile din domeniul Învățământului sau al Sănătății” a declarat Andreea Paul pentru Transilvania-tv.ro

Deputata PNL a mai spus că premierul Ponta, a fugit în vacanță cu visul de guvernare al PSD. „Fuga premierului de probleme este roială, a fugit din fruntea PSD și acum fuge de responsabilitatea guvernării într-un moment cheie în care toate partidele parlamentare au un consens pentru dezvoltarea României și furnizarea de stabilitate, predictibilitate și responsabilitate pentru politicile publice. Aici mă gândesc la noul Cod Fiscal și la noua lege a salarizării în sectorul de stat, apoi mă gândesc la absorbția fondurilor europene, la dezvoltarea infrastructurii și a investițiilor publice, la reformele administrative publice (…) Ori, acum când trebuie să aibă loc aceste consultări, la care PNL a invitat toate partidele politice, premierul țării întoarce spatele și pleacă în vacanță” a replicat reprezentanta PNL.

De altfel, Paul a mai precizat că este clar că Ponta la Guvern, a devenit un personaj politic ilegitim. „Noi (PNL nr.) de pildă, la nivel național am strâns peste un million de semnături pentru demiterea premierului inculpat Victor Ponta. Este compromis, vă spuneam că este ilegitim și a viciat atât de grav dialogul politic, încât nu mai există rațiune pentru menținerea lui în fruntea Guvernului. Ponta trebuie să-și dea demisia din fruntea Guvernului, nu să plece în concediu” a spus liberala.

Întrebată dacă în momentul revenirii în țară a șefului Guvernului, consideră că acesta își va da, totuși, demisia de onoare, Andreea Paul a arătat că „Demisia de onoare trebuia s-o dea de mult. Acum el nu-și mai dă demisia ci pleacă din fruntea Guvernului, prin excludere, nici psd-iștii nu-l mai vor. Ei sunt cum interesați eclusiv de păstrarea guvernării nu de cearta politică a premierului inculpat Victor Ponta”.

Invitată să spună cum vede schimbarea dintre liderii PSD, adică: un „inculpt” Victor Ponta premier cu un condamnat în primă instanță Liviu Dragnea, Paul a răspuns că „Este un val politic retrograd, dar care privește îi privește în mod implicit pe cei din PSD. Ei au avut această opțiune și propunere pentru viitorul apropiat al PSD, nu în fața campaniei electorale care bate la ușa lui 2016. Așa înțelege PSD să se prezinte în fața națiunii. Cetățenii sunt cei chemați să aleagă între PSD cu Dragnea în frunte și un PNL cu Alina Gorghiu și Vasile Blaga”.

În opinia prim-vicepreşedintelui PNL, după o eventuală demitere a Guvernului este posibil să avem alegeri anticipate și a adăugat că rectificarea bugetară s-a transformat în pușculița social-democraților. „Este posibil ca în toamnă Guvernul PSD să pice în integralitatea sa. PNL a anunțat deja că va depune o moțiune de cenzură în sesiunea parlamentară din toamnă. Rectificarea bugetară însăși, transformă bugetul de stat în pușculița PSD. Ponta din disperare, dă acum bani din bugetul României baronilor locali ai PSD. Asistăm pentru prima dată după 1990 la o rectificare bugetară făcută într-un sediu de partid – PSD și nu la Guvern. Cu contul tăierii a unui milliard de lei de la Transporturi, ceea ce este o crimă economică într-o țară fără autostrăzi, oprirea banilor de la Sănătate 600 de milioane de lei într-o țară fără investiții suficiente în sănătate” a mai explicat aleasa PNL Andreea Paul.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus