Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări” Reviewed by CD on . Primăria Oradea va găzdui marți, 19 iunie, ora 17:00, în sala mare a instituției, conferința cu tema ,,În căutarea bunei guvernări: Cum au scăpat alte țări de c Primăria Oradea va găzdui marți, 19 iunie, ora 17:00, în sala mare a instituției, conferința cu tema ,,În căutarea bunei guvernări: Cum au scăpat alte țări de c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”

Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”

Alina Mungiu-Pippidi prezintă la Primăria Oradea conferința ,,În căutarea bunei guvernări”

Primăria Oradea va găzdui marți, 19 iunie, ora 17:00, în sala mare a instituției, conferința cu tema ,,În căutarea bunei guvernări: Cum au scăpat alte țări de corupție?”, susținută de Alina Mungiu-Pippidi.

Intrarea este liberă, la eveniment fiind așteptați toți cei interesați de problemele actuale ale societății românești și de găsirea unor soluții, care să schimbe cursul lucrurilor.

Alina Mungiu-Pippidi s-a născut la 12 martie 1964, la Iași, este un politolog român, având ca domenii de expertiză politicile publice, buna guvernare, lupta anticorupție și democratizarea. A scris mai mulți ani la rând capitolul dedicat României din raportul anual „Nations in Transit” al Freedom House. Ea scrie în limbile română, franceză și engleză, iar cărțile și articolele sale au fost traduse în mai multe limbi. Alina Mungiu-Pippidi a predat și a conferențiat pe teme legate de tranziția lumii postcomuniste în mai multe universități, printre care Harvard, Stanford, Princeton și Oxford.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Oradea, Editura Polirom și Librăriile Humanitas.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus