Acțiune de salubrizare a malurilor Crișurilor Repede Reviewed by CD on . Azi, 12 aprilie, Fundaţia Life Tineret împreună cu partenerii Administrația Bazinală de Apă Crișuri - APELE ROMÂNE, Master Adventure, ECOTOP Oradea și Asociaţia Azi, 12 aprilie, Fundaţia Life Tineret împreună cu partenerii Administrația Bazinală de Apă Crișuri - APELE ROMÂNE, Master Adventure, ECOTOP Oradea și Asociaţia Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune de salubrizare a malurilor Crișurilor Repede

Acțiune de salubrizare a malurilor Crișurilor Repede

Acțiune de salubrizare a malurilor Crișurilor Repede

Azi, 12 aprilie, Fundaţia Life Tineret împreună cu partenerii Administrația Bazinală de Apă Crișuri – APELE ROMÂNE, Master Adventure, ECOTOP Oradea și Asociaţia Oradea Civică, dar și cu alți cetățeni voluntari au curățat apele și malurile Crișului Repede pe porțiunea cuprinsă între Podul Densusianu și Podul Mareșal Constantin Prezan.

În acțiunea de azi s-au implicat 70 de persoane, care până la ora 13:00, au colectat în total 80 de saci cu deșeuri din albia Crișului Repede. Acțiunea de igenizare va continua și mâine.

Primăria Oradea prin RER Vest Oradea asigură transportul deșeurilor colectate la Depozitul Ecologic. Totodată, pentru buna desfășurare a acestei activități, Primăria Oradea asigurat furnizarea de saci menajeri.

Voluntarii din cadrul proiectului The Green City Project 2, derulat de către Fundația Life Tineret, au inițiat această acțiune pornind de la convingerea că apele țării reprezintă un element esențial în ecosistemul din comunitatea noastră. Totodată cursurile de apă împreună cu malurile lor asigură habitatul multor specii de animale și un loc de relaxare pentru oameni.

Acţiunea face parte din proiectul „THE GREEN CITY PROJECT 2”, realizat de Fundaţia Life Tineret cu sprijinul financiar al Comisiei Europene.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus