Accident produs în Salonta Reviewed by CD on . Marți, 22 mai, la ora 08.20, pe D.N. 79/B, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Salont Marți, 22 mai, la ora 08.20, pe D.N. 79/B, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Salont Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Salonta

Accident produs în Salonta

Accident produs în Salonta

Marți, 22 mai, la ora 08.20, pe D.N. 79/B, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Salonta – Vama Salonta, nu s-a asigurat în momentul efectuării virajului spre stânga pe un drum secundar și a intrat în coliziune cu un autoturism care se angajase în depășirea sa, condus de un bărbat de 58 de ani, din Salonta.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 60 de ani, din Salonta, pasager al său, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus