Accident mortal produs pe DN 19, în localitatea Cadea Reviewed by CD on . Miercuri, 21.03.2018, în jurul orei 04.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privir Miercuri, 21.03.2018, în jurul orei 04.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal produs pe DN 19, în localitatea Cadea

Accident mortal produs pe DN 19, în localitatea Cadea

Accident mortal produs pe DN 19, în localitatea Cadea

Miercuri, 21.03.2018, în jurul orei 04.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, în localitatea Cadea, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.

La locul indicat de apelant au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni cu o autospecială cu modul de descarcerare și cu o ambulanță de tip B2 și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea pasagerului de pe locul din dreapta șoferului, rămas captiv în autoturismul avariat și la efectuarea manevrelor de resuscitare a acestuia, însă, din nefericire, tânărul, în vârstă de 20 de ani, aflat în stop cardio – respirator, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, care prezenta un traumatism cranio – frontal, a fost asistat medical de către echipajele de intervenție, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus