A fost lansat volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir Reviewed by CD on . Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, cu Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»A fost lansat volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir

A fost lansat volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir

A fost lansat volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir

Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor a organizat, în sala de conferințe de la sediul instituției muzeale (Str. Armatei Române, nr. 1/A) lansarea volumului aniversar „AVRAM IANCU – O VIAȚĂ DE EROU” de Silviu Dragomir, eveniment ce marchează debutul Anului Avram Iancu. Prezentarea volumului a fost realizată de Prof. univ. dr. Ioan Bolovan, Membru corespondent al Academiei Române, Prof. univ. dr. habil. Sorin Șipoș, Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării și Prof. univ. dr. habil. Gabriel Moisa, Manager al Muzeului Țării Crișurilor.
Proiectul editorial apărut la 150 de ani de la trecerea în eternitate a lui Avram Iancu și la 60 de ani de la cea a lui Silviu Dragomir a fost realizat sub egida Academiei Române și a Institutul de Istorie „George Barițiu”, Centrul de Studii Transilvane, Fundația Transilvania Leaders, Centrul de Studii Interdisciplinare „Silviu Dragomir”, Societatea Cultural-Patriotică „Avram Iancu” din România și Asociația Școala Ardeleană de Editare și Promovare a Cărții.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus