Trei puncte fixe de recenzare în Oradea, deschise de astăzi Reviewed by CD on . Comisia Centrală pentru Recensământul populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021 (CCRPL2021) a decis amenajarea unor puncte fixe pentru efectuarea recen Comisia Centrală pentru Recensământul populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021 (CCRPL2021) a decis amenajarea unor puncte fixe pentru efectuarea recen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei puncte fixe de recenzare în Oradea, deschise de astăzi

Trei puncte fixe de recenzare în Oradea, deschise de astăzi

Trei puncte fixe de recenzare în Oradea, deschise de astăzi

Comisia Centrală pentru Recensământul populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2021 (CCRPL2021) a decis amenajarea unor puncte fixe pentru efectuarea recenzării persoanelor, fără deplasarea recenzorilor la domiciliul acestora, din cauza ritmului scăzut de recenzare înregistrat în anumite localități. În Oradea, de astăzi, 8 iulie, funcționează trei astfel de centre:

– Primăria Oradea – Sala Ghișeelor, Piața Unirii, nr.1;

– Direcția de Asistență Socială Oradea, str. Primăriei, nr. 42;

– Direcția Județeană de Statistică, str. George Barițiu, nr. 16, la parter.

În toată țara, aceste centre sunt amenajate în locuri accesibile populației, cheltuielile de instalare și funcționare fiind suportate din bugetul UAT-urilor. Acestea vor fi deschise până la finalizarea perioadei de recenzare, adică până în 17 iulie, inclusiv, de luni până duminică, între orele 08:00 – 18:00.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus