Expoziție internațională de artă fotografică maghiară la Oradea Reviewed by CD on . Asociația Internațională "Euro Foto Art" a pregătit, din data de 27 aprilie 2018, în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bi Asociația Internațională "Euro Foto Art" a pregătit, din data de 27 aprilie 2018, în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție internațională de artă fotografică maghiară la Oradea

Expoziție internațională de artă fotografică maghiară la Oradea

Expoziție internațională de artă fotografică maghiară la Oradea

Asociația Internațională „Euro Foto Art” a pregătit, din data de 27 aprilie 2018, în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor, o nouă expoziție de artă fotografică.

De această dată, publicul orădean și turiștii care vizitează municipiul Oradea pot vedea pe simezele Turnului Primăriei o selecție de 42 de fotografii monocrom și color din cadrul celei de-a XVII-a ediții a Salonului Internațional Fotografic Maghiar, organizat de Asociația Fotografilor Maghiari de Pretutindeni, cu sediul în Budapesta.

În cadrul proiectului au fost înscrise fotografii pe patru secțiuni: temă generală (color, monocrom), „Viața și creația poetică a lui Arany János” (2017 a fost anul aniversar Arany János), Muzică populară maghiară, „S’Örömre fel!” – „Hai noroc și sus halba cu bere!” (consum de bere, cultura berii, fabricarea berii etc.). În cadrul salonului au putut participa fotografi maghiari din întreaga lume.

Expoziția de artă fotografică expusă în Oradea a devenit itinerantă, urmând a fi prezentată și în alte galerii din Bazinul Carpatic al României. Această frumoasă expoziție din cadrul ediției a VII-a a Festivalului Fotografiei Europene, organizată de Asociația Internațională „Euro Foto Art”, va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 10 mai 2018, de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus