96 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Luni, 15 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihoren Luni, 15 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihoren Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»96 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni

96 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni

96 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni

Luni, 15 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 96 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 27.850 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șase permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate două tamponări. 

31 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 10 bicicliști, trei conducători de vehicule cu tracțiune animală, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, două sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip ”mâini libere”, o sancțiune a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, iar 37 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus