176 șoferi, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore Reviewed by CD on . Miercuri, 10 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bih Miercuri, 10 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bih Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»176 șoferi, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

176 șoferi, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

176 șoferi, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Miercuri, 10 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 33.385 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare și au fost constatate cinci tamponări. 

73 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, zece sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, 11 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip „mâini libere”, au fost sancționați doi bicicliști, iar 75 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus