121 de șoferi care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore Reviewed by CD on . Marți, 22 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihore Marți, 22 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihore Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»121 de șoferi care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

121 de șoferi care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

121 de șoferi care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, în ultimele 24 de ore

Marți, 22 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 47.135 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare și au fost constatate trei tamponări.

42 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 16 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați opt pietoni care au traversat neregulamentar, trei bicicliști, nouă sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip mâini libere, alte șapte sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru lipsa ITP, a fost sancționată o depășire neregulamentară, iar 33 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus