Tilecuș – Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea un moped, fără permis Reviewed by CD on . Luni, 4 octombrie a.c., la ora 16.32, polițiștii Secției nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Ju Luni, 4 octombrie a.c., la ora 16.32, polițiștii Secției nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Ju Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tilecuș – Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea un moped, fără permis

Tilecuș – Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea un moped, fără permis

Tilecuș – Implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea un moped, fără permis

Luni, 4 octombrie a.c., la ora 16.32, polițiștii Secției nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112  că, în localitatea bihoreană Tilecuș a avut loc un eveniment rutier fără victime.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că un bărbat de 25 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat din spate un moped, condus de un bărbat de 77 de ani, din municipiul Oradea.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii bihoreni, s-a constatat că bărbatul de 77 de ani, care conducea mopedul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus