Depistat în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive Reviewed by CD on . Luni, 14 iunie a.c., la ora 08.30, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Miersig, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Luni, 14 iunie a.c., la ora 08.30, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Miersig, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depistat în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive

Depistat în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive

Depistat în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive

Luni, 14 iunie a.c., la ora 08.30, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Miersig, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Ineu au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv (rezultat pozitiv la testul rapid antidrog).

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus