Vama Borș: Cetățean român depistat la volan cu un permis de conducere britanic fals Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere britanic fals, pe care l-a procurat Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere britanic fals, pe care l-a procurat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vama Borș: Cetățean român depistat la volan cu un permis de conducere britanic fals

Vama Borș: Cetățean român depistat la volan cu un permis de conducere britanic fals

Vama Borș: Cetățean român depistat la volan cu un permis de conducere britanic fals

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere britanic fals, pe care l-a procurat în schimbul sumei de 2.000 euro.

În data de 13.11.2016, în jurul orei 18.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român Dumitru P., în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere.

Acesta a prezentat un permis de conducere purtând însemnele autorităților din Marea Britanie, care nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic. Polițiștii de frontieră au efectuat cercetări suplimentare în urma cărora au stabilit că permisul de conducere este fals.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că cetățeanul român nu a obținut niciodată dreptul legal de a conduce. Bărbatul a declarat că a procurat documentul, în schimbul sumei de 2.000 de euro, de la o persoană de sex masculin a cărei identitate nu o cunoaște, din Austria.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus