Urmărit internațional, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii bihoreni Reviewed by CD on . Miercuri, 7 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat şi reținut un bărbat de 50 de ani, din comuna Miercuri, 7 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat şi reținut un bărbat de 50 de ani, din comuna Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii bihoreni

Urmărit internațional, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii bihoreni

Urmărit internațional, căutat de autorităţile austriece, depistat de poliţiştii bihoreni

Miercuri, 7 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat şi reținut un bărbat de 50 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile judiciare austriece au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii infracțiunii contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiunii de fals, pe teritoriul Austriei.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe aceasta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar joi, 7 octombrie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Austria.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus