Trei bărbați reținuți după un scandal produs într-o benzinărie din Oradea Reviewed by CD on . Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliție Municipiului Oradea au identificat, cercetat Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliție Municipiului Oradea au identificat, cercetat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei bărbați reținuți după un scandal produs într-o benzinărie din Oradea

Trei bărbați reținuți după un scandal produs într-o benzinărie din Oradea

Trei bărbați reținuți după un scandal produs într-o benzinărie din Oradea

Duminică, 3 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliție Municipiului Oradea au identificat, cercetat și reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor doi bărbați de 46 și 33 de ani, ambii din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș și un altul de 28 de ani, din localitatea Unirea, județul Bistrița Năsăud, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, furt și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei sunt bănuiți de polițiștii orădeni că, duminică, 3 decembrie a.c., în jurul orei 14.55, în timp ce se aflau în incinta unei stații de alimentare cu carburanți de pe Calea Clujului din municipiul Oradea, prin violențe asupra unor persoane sau bunuri, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Aceștia sunt bănuiți de polițiștii orădeni că în urma unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un bărbat de 30 de ani, din municipiul Oradea și că ar fi distrus bunuri care aparțineau societății comerciale respective, provocând un prejudiciul de aproximativ 2.000 lei. De asemenea, cei trei sunt bănuiți că ar fi distrus parbrizul și luneta autoturismul orădeanului de 30 de ani, că ar fi sustras din incinta benzinăriei patru sticle de băuturi alcoolice și că ar fi plecat fără a plăti combustibilul cu care și-au alimentat autoturismul cu care se deplasau, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, cei trei au fost identificați cu operativitate de polițiștii bihoreni și depistați pe raza localității bihorene Urvind, la aproximativ 20 de minute de la comiterea faptei.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliție Municipiului Oradea i-au reținut pe cei trei bărbați pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar luni, 4 decembrie a.c., îi vor prezenta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliție Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus