Suplacu de Barcău: A intrat cu un autoturism furat în șanț, conducând beat și fără permis Reviewed by CD on . Marți, 7 noiembrie a.c., la ora 13.00, un bărbat de 42 de ani, din localitatea bihoreană Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Mu Marți, 7 noiembrie a.c., la ora 13.00, un bărbat de 42 de ani, din localitatea bihoreană Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Mu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Suplacu de Barcău: A intrat cu un autoturism furat în șanț, conducând beat și fără permis

Suplacu de Barcău: A intrat cu un autoturism furat în șanț, conducând beat și fără permis

Suplacu de Barcău: A intrat cu un autoturism furat în șanț, conducând beat și fără permis

Marți, 7 noiembrie a.c., la ora 13.00, un bărbat de 42 de ani, din localitatea bihoreană Suplacu de Barcău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Muncii din localitate, a pierdut controlul asupra direcției deplasare, a părăsit carosabilul și s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri îl bănuiesc pe acesta că ar fi luat autoturismul respectiv spre a-l conduce fără acordul proprietarului, care îl lăsase în fața locuinței din Suplacu de Barcău. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul de 42 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vedrea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Suplacu de Barcău.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus