„Street Food Festival” și pentru oamenii străzii din Oradea Reviewed by CD on . Beneficiarii Adăpostului de Noapte situat pe str. Gutenberg nr. 8, din cadrul Administraţiei Sociale Comunitară Oradea, au primit, datorită orădenilor cu suflet Beneficiarii Adăpostului de Noapte situat pe str. Gutenberg nr. 8, din cadrul Administraţiei Sociale Comunitară Oradea, au primit, datorită orădenilor cu suflet Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Street Food Festival” și pentru oamenii străzii din Oradea

„Street Food Festival” și pentru oamenii străzii din Oradea

„Street Food Festival” și pentru oamenii străzii din Oradea

Beneficiarii Adăpostului de Noapte situat pe str. Gutenberg nr. 8, din cadrul Administraţiei Sociale Comunitară Oradea, au primit, datorită orădenilor cu suflet, pe perioada festivalului „Street Food Festival Oradea”, câte o porţie din minunatele bucate, pline de savoare, pregătite la festival.

Astfel, în perioada 18-21 mai 2017, au fost împărţite zilnic 40 de porţii de mâncare, mulţumită orădenilor, care pe lângă meniul cumpărat, au achitat încă un meniu pentru oamenii fără adăpost, în baza unui protocol încheiat între ASCO şi organizatorii festivalului.

Street Food Festival, care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, este primul festival de mâncare stradală din România, care oferă o experiență culinară unică și multiculturală și care reușeşte să încânte papilele gustative a multor gurmanzi din întreaga țară.

Pe lângă componenta culinară specială care a încântat oraşul în această perioadă, „Street Food Festival” are în desfăşurarea evenimentelor o componentă socială, această ediţie îndreptându-se spre oamenii fără adăpost din Oradea.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus