Se sistează circulația tramvaielor pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic Reviewed by CD on . OTL SA anunţă sistarea circulatiei cu tramvaie, pentru lucrări de reparaţii la calea de rulare, începând de vineri, 21.03.2014, ora 21.00 pe tronsonul Cantemir OTL SA anunţă sistarea circulatiei cu tramvaie, pentru lucrări de reparaţii la calea de rulare, începând de vineri, 21.03.2014, ora 21.00 pe tronsonul Cantemir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se sistează circulația tramvaielor pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic

Se sistează circulația tramvaielor pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic

Se sistează circulația tramvaielor pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic

OTL SA anunţă sistarea circulatiei cu tramvaie, pentru lucrări de reparaţii la calea de rulare, începând de vineri, 21.03.2014, ora 21.00 pe tronsonul Cantemir – Nufărul. Ultimul tramvai va pleca din Nufărul la ora 21.15.

Circulaţia cu tramvaie va fi înlocuită de 2 autobuze care vor efectua curse pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic, la interval de 15 minute, începând cu ora 21.15, simultan din staţiile Casa de Cultură şi Nufărul, până la ora 23.20, iar de la B.Emanuel va pleca un autobuz la ora 22.00 spre cap linie Ioşia.

Sâmbătă, începând cu ora 5.45, până la finalizarea lucrărilor, vor circula, pe tronsonul Nufărul – Centrul Civic, 2 autobuze, la interval de 15 minute. Linia 2 va fi înlocuită de linia de tramvai 6 care va circula pe tronsonul Ioşia – Gară – Pod CFR – Gară – Ioşia.

Autobuzele vor circula respectând staţiile: Autogara Nufărul (peroanele 2,3) – Bisericuţă – Lotus – Dimitrie Cantemir – Muntele Găina – P-ţa Cetăţii – Centrul Civic/CEC – Casa de Cultură – P-ţa Cetăţii – Muntele Găina – Dimitrie Cantemir – Lotus – Bisericuţă – Autogara Nufărul (peroanele 2,3).

Călătorilor li se recomandă utilizarea liniilor de autobuz 12 şi 20 între Nufărul şi Gojdu şi a liniilor 19 şi 21 între B.Emanuel şi str.N.Bolcaş, ca alternativă de deplasare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus