Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a Reviewed by CD on . În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Oradea anunță locuitorii că în perioada 10 În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Oradea anunță locuitorii că în perioada 10 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a

Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a

Se reia acţiunea de dezinsecție în municipiul Oradea – etapa a VII-a

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Oradea anunță locuitorii că în perioada 10.08.2020 – 12.08.2020, se execută prin tratament la sol, lucrarea de dezinsecție (etapa a VII-a) în zonele publice, spații verzi, cursurile de apă, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit.

De asemenea se vor efectua și tratamente fitosanitare la arbori și arbuști din parcuri, scuaruri, aliniamente stradale și zonele verzi din cvartalele de locuit de pe raza Municipiului Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de dezinsecție sunt EXIT 100 EC – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și DIMILIMN 25 WP – produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Pentru activitatea de tratamente fitosanitare se vor folosi Kaiso Sorbie, Mospilan 20 SG, Topsin 70 WDG, Trend 90 – produse specifice omologate de Ministerul Agriculturii.  

Se recomandă populației să evite contactul insecticidului cu ochii.

În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat următoare, care se va comunica prin presă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus