Reținut de polițiștii orădeni, după ce a tâlhărit un minor Reviewed by CD on . Joi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat pe raza municipiul Joi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat pe raza municipiul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținut de polițiștii orădeni, după ce a tâlhărit un minor

Reținut de polițiștii orădeni, după ce a tâlhărit un minor

Reținut de polițiștii orădeni, după ce a tâlhărit un minor

Joi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat pe raza municipiului Oradea un tânăr de 19 ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că luni, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, ar fi abordat un minor orădean de 14 ani, în timp acesta se deplasa pe o stradă din Oradea, i-ar fi solicitat telefonul mobil pretextând că dorește să dea un telefon și l-ar fi deposedat de telefonul mobil. De asemenea, acesta este bănuit că l-ar fi amenințat pe minor pentru a obține de la acesta 20 lei, cauzând un prejudiciu total estimat la 1.230 lei.

În urma efectuării în continuare a urmăririi penale, tot joi, 1 februarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe tânărul de 19 ani pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Vineri, 2 februarie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea și s-a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus