Reţinut de poliţiştii orădeni, după ce a fost depistat în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului Reviewed by CD on . Duminică, 28 iunie a.c., la ora 13.00, în localitatea bihoreană Sântandrei, poliţiştii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de Duminică, 28 iunie a.c., la ora 13.00, în localitatea bihoreană Sântandrei, poliţiştii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reţinut de poliţiştii orădeni, după ce a fost depistat în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului

Reţinut de poliţiştii orădeni, după ce a fost depistat în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului

Reţinut de poliţiştii orădeni, după ce a fost depistat în timp ce conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului

Duminică, 28 iunie a.c., la ora 13.00, în localitatea bihoreană Sântandrei, poliţiştii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testatării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea l-au reţinut de bărbatul de 33 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus