Rețea specializată în trafic de droguri și substanțe psihoactive, destructurată în Bihor Reviewed by CD on . Peste 2,5 kilograme de cannabis au fost confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Spe Peste 2,5 kilograme de cannabis au fost confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Spe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Rețea specializată în trafic de droguri și substanțe psihoactive, destructurată în Bihor

Rețea specializată în trafic de droguri și substanțe psihoactive, destructurată în Bihor

Rețea specializată în trafic de droguri și substanțe psihoactive, destructurată în Bihor

Peste 2,5 kilograme de cannabis au fost confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, în urma a șase percheziții domiciliare efectuate pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în cultivarea, procurarea și distribuirea de cannabis.

La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza localităților bihorene Beiuș, Ștei și Petrileni, la domiciliul a șase persoane bănuite de cultivarea, procurarea și distribuirea de droguri de risc, respectiv cannabis.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor.

Gruparea de crimă organizată era formată din șase bihoreni cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, bănuiți că și-ar fi desfășurat activitatea infracțională în perioada 2016 până în prezent.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1.500 de grame de plante de cannabis (masă verde) și 1.800 de grame de muguri de cannabis uscați. De asemenea, au fost descoperite și confiscate cântare utilizate la porționarea drogurilor, foițe pentru confecționarea țigărilor cu cannabis, precum și testere pentru droguri.

Totodată, la finalizarea perchezițiilor domiciliare, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere la sediul D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea, în vederea audierii. Membrii rețelei au fost prezentați procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, fiind bănuiţi de comiterea unor infracţiuni prevăzute şi pedepsite conform Legii nr.143/2000 privind traficul şi consumul ilicit de droguri, urmând a fi luate măsuri la finalizarea audierilor

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus