Primăria Oradea a organizat prima ediţie a „Nunţii de Aur” din anul 2018 Reviewed by CD on . Azi, 25 ianuarie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat prima festivit Azi, 25 ianuarie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat prima festivit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Oradea a organizat prima ediţie a „Nunţii de Aur” din anul 2018

Primăria Oradea a organizat prima ediţie a „Nunţii de Aur” din anul 2018

Primăria Oradea a organizat prima ediţie a „Nunţii de Aur” din anul 2018

Azi, 25 ianuarie 2018, în sala festivă „Traian Moşoiu”, Primăria Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat prima festivitate de premiere din anul 2018 a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate 48 de familii care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Mircea Mălan, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Viceprimarul Mălan a adresat celor prezenți cuvinte de prețuire și mulțumire pentru modelul de dragoste, respect și înțelegere pe care aceștia îl arată generației mai tinere.

„Una dintre cele mai emoționante urări pe care le-am primit este aceea pe care negreșit de fiecare dată mulți dintre dumneavoastră ne-o adresați nouă, celor mai tineri, să ajungem și noi în această ipostază. Vă mulțumim pentru gândurile frumoase și, fiind la început de an nou, în numele domnului primar Ilie Bolojan, în numele tuturor colegilor care lucrează în această instituție și în numele meu personal vă urez un an bun, cu sănătate în primul rând și toate cele bune”, a spus viceprimarul Mircea Mălan la sfârșitul festivității.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus