Pompierii militari bihoreni alături de semenii lor, cu ocazia Paștelui Reviewed by CD on . Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor s-au mobilizat pentru a oferi celor aflaţi în dificultate, Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor s-au mobilizat pentru a oferi celor aflaţi în dificultate, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii militari bihoreni alături de semenii lor, cu ocazia Paștelui

Pompierii militari bihoreni alături de semenii lor, cu ocazia Paștelui

Pompierii militari bihoreni alături de semenii lor, cu ocazia Paștelui

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor s-au mobilizat pentru a oferi celor aflaţi în dificultate, bucurie, speranţă şi posibilitatea de a trăi aşa cum se cuvine, Sărbătorile Pascale.

De această dată, echipajele de pompieri militari ale Stației Aleșd, Detașamentului Salonta, Gărzii Tinca, Secției de Pompieri Beiuș și Stației Ștei au „intervenit” în localităţile Zece Hotare, Peștiș, Gălășeni, Tinca, Drăgănești și Ștei, unde au oferit celor greu încercaţi de soartă, posibilitatea de a trăi cu adevărat bucuria Sfintelor Sărbători de Paşte.

Un număr de opt familii, trăind la limita subzistenţei, cu probleme de sănătate fie în cazul părinților, fie al copiilor, au primit din partea pompierilor militari, sprijin financiar, alimente şi alte produse menite a le asigura o masă îmbelşugată de Paşte şi un trai decent pentru o perioadă de timp. Pompierii Stației Aleșd au răspuns, de asemenea, apelului lansat către comunitate, de ajutorare a micuțului Robert, care locuieşte în satul Zece Hotare din comuna Şuncuiuş, ai cărui părinți sunt bolnavi şi care, asemenea celorlalți copii ajutați în cadrul acestei acțiuni, are nevoie de sprijinul nostru, al celor din jur.

La fel ca mulţi alţi oameni de bine, salvatorii nu au uitat, nici de această dată, de cei a căror fericire de sărbători depinde de un gest profund uman al semenilor, mobilizându-se pentru a le aduce zâmbetul pe buze prin darurile şi sprijinul sufletesc oferite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus