Podurile de pe Centura Aleșd se apropie de finalizare Reviewed by CD on . Lucrările la centura ocolitoare a orașului Aleșd sunt concentrate pe terminarea celor 3 poduri ce trebuie realizate pe traseul acesteia. Podul din aval de oraș, Lucrările la centura ocolitoare a orașului Aleșd sunt concentrate pe terminarea celor 3 poduri ce trebuie realizate pe traseul acesteia. Podul din aval de oraș, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Podurile de pe Centura Aleșd se apropie de finalizare

Podurile de pe Centura Aleșd se apropie de finalizare

Podurile de pe Centura Aleșd se apropie de finalizare
Lucrările la centura ocolitoare a orașului Aleșd sunt concentrate pe terminarea celor 3 poduri ce trebuie realizate pe traseul acesteia.
Podul din aval de oraș, cel mai avansat ca lucrări, este aproape gata.La cel de-al doilea, din localitatea Peștiș, în amonte de oraș, s-a turnat la sfârșitul săptămânii trecute betonul ce armează grinzile. La al treilea, cel mai mic, situat în zona uzinei de apă, lucrările sunt în curs. Miercuri urmează să se monteze grinzile care au fost aduse în șantier zilele trecute. Apoi se va trece la realizarea armăturilor. Până luna viitoare lucrările vor fi terminate și la acest pod.
Constructorii lucrează pe aproape 80% din lungimea centurii.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus