Peste 1100 de sancțiuni, aplicate de polițiștii bihoreni pentru depășirea limitelor legale de viteză Reviewed by CD on . În perioada 17 - 23 aprilie a.c., polițiștii bihoreni au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului lega În perioada 17 - 23 aprilie a.c., polițiștii bihoreni au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului lega Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Peste 1100 de sancțiuni, aplicate de polițiștii bihoreni pentru depășirea limitelor legale de viteză

Peste 1100 de sancțiuni, aplicate de polițiștii bihoreni pentru depășirea limitelor legale de viteză

Peste 1100 de sancțiuni, aplicate de polițiștii bihoreni pentru depășirea limitelor legale de viteză

În perioada 17 – 23 aprilie a.c., polițiștii bihoreni au acționat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și de trafic și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Acțiunile polițiștilor bihoreni au fost derulate în cadrul acțiunii ROADPOL „Speed”, organizată, la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, precum și la nivelul tuturor statelor care sunt membre ale Rețelei Europene a Polițiilor Rutiere – ROADPOL.

În cadrul acțiunilor desfășurate în județul Bihor, au fost angrenați polițiști de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, de la Biroul Rutier Oradea, dar și de la toate formațiunile de poliție rutieră și de ordine publică de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Astfel, pe parcursul întregii săptămâni, perioadă în care au fost derulate acțiunile, au fost aplicate 1143 de sancţiuni contravenţionale pentru depășirea limitelor legale de viteză, cu amenzi în valoare de 497.205 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 52 de permise de conducere, tot pentru exces de viteză în trafic.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus