Percheziţii domiciliare în Copăcel, la două persoane bănuite de tăieri ilegale şi furt de arbori Reviewed by CD on . Miercuri, 8 februarie a.c., în intervalul orar 06.00 – 11.00, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bi Miercuri, 8 februarie a.c., în intervalul orar 06.00 – 11.00, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziţii domiciliare în Copăcel, la două persoane bănuite de tăieri ilegale şi furt de arbori

Percheziţii domiciliare în Copăcel, la două persoane bănuite de tăieri ilegale şi furt de arbori

Percheziţii domiciliare în Copăcel, la două persoane bănuite de tăieri ilegale şi furt de arbori

Miercuri, 8 februarie a.c., în intervalul orar 06.00 – 11.00, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe raza comunelor bihorene Ineu şi Copăcel și pe arterele care tranzitează localităţile, pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, pentru siguranţa tuturor participanţilor la traficul rutier şi pentru menţinerea climatului de linişte si siguranţa publică în rândul comunităţii locale.

În cadrul acţiunii, poliţiştii bihoreni au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele a doi bărbaţi de 38 şi 40 ani, ambii din comuna bihoreană Copăcel, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a celor două persoane, poliţiştii bihoreni au ridicat în vederea confiscării două drujbe, două lanţuri auto antiderapante, bunuri pe care cei doi sunt bănuiţi că le-ar fi folosit la tăierea şi sustragerea de material lemnos. De asemenea, a fost descoperit un metru cub de material lemnos, specia carpen, în valoare de aproximativ 300 lei, care a fost indisponibilizat în vederea efecutării expertizei la cioată.

Poliţiştii orădeni îi bănuiesc pe cei doi că, în cursul lunii ianuarie a.c., ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras dintr-o pădure proprietate privată din afara localității bihorene Borșa, 14 arbori cu diametrul cuprins între 18 şi 38 cm, speciile carpen şi salcâm, în valoare totală de 845,35 lei.

Poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus