Patru bărbați, care au dat o spargere la o societate comercială din Beiuș, au fost arestați Reviewed by CD on . Marți, 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au identificat și cercetat patru bărbați de 30, 36, 26 și 31 de ani, din comuna Cărpi Marți, 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au identificat și cercetat patru bărbați de 30, 36, 26 și 31 de ani, din comuna Cărpi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru bărbați, care au dat o spargere la o societate comercială din Beiuș, au fost arestați

Patru bărbați, care au dat o spargere la o societate comercială din Beiuș, au fost arestați

Patru bărbați, care au dat o spargere la o societate comercială din Beiuș, au fost arestați

Marți, 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au identificat și cercetat patru bărbați de 30, 36, 26 și 31 de ani, din comuna Cărpinet, comuna Pietroasa și din localitatea Vașcău, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii beiușeni îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 15 spre 16 decembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din municipiul Beiuș și ar fi sustras 8.000 lei, prejudiciu recuperat parțial.

Polițiștii beiușeni i-au reținut pe cei patru pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar miercuri, 20 decembrie a.c., aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, procurorii adresându-se Judecătoriei Beiuș cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au emis pe numele fiecăruia mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Beiuș continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus