Orădenii care își achită obligațiile până la 2 noiembrie beneficiază de anularea majorărilor de întârziere Reviewed by CD on . Primăria Oradea reamintește datornicilor la bugetul local care își achită obligațiile până la data de 31 octombrie, că beneficiază de anularea majorărilor de în Primăria Oradea reamintește datornicilor la bugetul local care își achită obligațiile până la data de 31 octombrie, că beneficiază de anularea majorărilor de în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădenii care își achită obligațiile până la 2 noiembrie beneficiază de anularea majorărilor de întârziere

Orădenii care își achită obligațiile până la 2 noiembrie beneficiază de anularea majorărilor de întârziere

Orădenii care își achită obligațiile până la 2 noiembrie beneficiază de anularea majorărilor de întârziere

Primăria Oradea reamintește datornicilor la bugetul local care își achită obligațiile până la data de 31 octombrie, că beneficiază de anularea majorărilor de întârziere.

Având în vedere însă că data de 31 octombrie cade într-o zi nelucrătoare (sâmbătă), potrivit Codului Civil, termenul de plată se prelungește până la prima zi lucrătoare, inclusiv. Așadar, cetățenii își pot achita obligațiile inclusiv luni, 2 noiembrie.

Astfel, Primăria Oradea reamintește persoanelor fizice și juridice care au datorii la bugetul local faptul că au posibilitatea până luni, 2 noiembrie să-și achite obligațiile fiscale principale restante (debitul anului curent și rămășițele din anii anteriori) și de a beneficia de anularea majorărilor de întârziere.

În contextul actual, dată fiind situația provocată de criza virusului Sars-Cov 2, când o parte a societăților comerciale și-au redus/închis activitatea, persoanele fizice și-au pierdut locurile de muncă, Consiliul Local al Municipiului Oradea a adoptat această hotărâre privind scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor fiscale şi nefiscale datorate bugetului local de către persoanele juridice și persoanele fizice.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus