Orădeancă accidentată pe marcajul pietonal Reviewed by CD on . Azi, 25 iunie, la ora 07.10, la intersecția străzii Mareșal Averescu cu strada Grădinarilor din municipiul Oradea, un bărbat de 52 de ani, din localitatea bihor Azi, 25 iunie, la ora 07.10, la intersecția străzii Mareșal Averescu cu strada Grădinarilor din municipiul Oradea, un bărbat de 52 de ani, din localitatea bihor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădeancă accidentată pe marcajul pietonal

Orădeancă accidentată pe marcajul pietonal

Orădeancă accidentată pe marcajul pietonal

Azi, 25 iunie, la ora 07.10, la intersecția străzii Mareșal Averescu cu strada Grădinarilor din municipiul Oradea, un bărbat de 52 de ani, din localitatea bihoreană Urvind, în timp ce conducea un autobuz, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, nu a oprit și nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, a accidentat ușor o femeie de 28 de ani, din municipiul Oradea, care s-a angajat în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului electric.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus