Oradea: Târgul de Crăciun se deschide azi, la ora 18 Reviewed by CD on . Târgul de Crăciun din Oradea se deschide azi, 30 noiembrie, la ora 18, când se va aprinde iluminatul de Sărbători, după care pe scena din Piața Unirii va avea l Târgul de Crăciun din Oradea se deschide azi, 30 noiembrie, la ora 18, când se va aprinde iluminatul de Sărbători, după care pe scena din Piața Unirii va avea l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Târgul de Crăciun se deschide azi, la ora 18

Oradea: Târgul de Crăciun se deschide azi, la ora 18

Oradea: Târgul de Crăciun se deschide azi, la ora 18

Târgul de Crăciun din Oradea se deschide azi, 30 noiembrie, la ora 18, când se va aprinde iluminatul de Sărbători, după care pe scena din Piața Unirii va avea loc un concert al Paulei Seling.

În luna decembrie, orădenii sunt așteptați în Piaţa Unirii și în Cetatea Oradea la Târgul de Crăciun, cu diferite activități și programe. Luminată de sărbătoare, piața aduce vizitatorilor un patinoar de 15×30 de m, localizat pe zona dintre fântâni, și un carusel. Pe lângă activităţile tradiţionale, se va realiza şi atelierul Moşului, Căsuţa lui Moş Crăciun, iar pe scena amenajată în piaţă artiştii vor oferi concerte în fiecare sfârșit de săptămână. Vor susține concerte Alexandra Uşurelu (3 decembrie), Locomotiv GT din Ungaria (9 decembrie), Cristina Bălan (10 decembrie) Florena, Călin Pop (16 decembrie), Proconsul (17 decembrie), Andra (18 decembrie), Concert de colinde cu Ioan Bocşa şi Ansamblul Icoane (20 decembrie), Nicoleta Nucă (21 decembrie), Elena Gheorghe (22 decembrie), Ansamblul Artistic Crişana şi Art Group (23 decembrie).

Târgul de Crăciun, organizat de către Primăria Oradea, prin Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune (APTOR) şi de Serviciul de Management al Cetăţii, va fi deschis în intervalul orar 14:00 – 20:00 (în zilele de luni până joi, inclusiv) şi 12:00 – 21:00 (în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică).

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus